3 grill til haven

Glæder du dig allerede nu til sommerens mange varme aftener, der lægger op til grillmad og hygge på terrassen? Men står du og mangler det vigtigste; nemlig grillen? At købe en grill kan være lidt af en jungle at begive sig ud i, da der findes et hav af typer og modeller. I artiklen her forsøger vi at give dig et overblik. Det er bestemt ikke nemt at vælge grill, og hvilken type er den bedste? Det bliver du forhåbentligt klogere på herunder.

1. Gasgrill

En gasgrill er til dig, der gerne vil grille, men som ikke har tålmodigheden til at vente på, at kullene bliver klar. En gasgrill er klar på 5-10 minutter og giver dig dermed mulighed for at grille pølser og lækkert kød på en hverdagsaften. Det er ret nemt.

2. Kulgrill

En kulgrill er for dig, der er lidt mere entusiastisk omkring madlavning og det at grille. Det tager nemlig snildt en time til halvanden fra du sætter gang i kullene, til de er klar til, at du kan grille lækkert kød. En kulgrill fås i mange udformninger – både i mindre udgaver til at tage med på stranden samt de helt store fra Weber til grillentusiasten.

3. Træpillegrill

En træpillegrill er en god grill til dig, der både foretrækker hurtigt at kunne gå i gang med at grille, men som også gerne vil have den røgede smag lidt a la den, man får fra en kulgrill.

En træpillegrill har både autostart, nem optænding, kort opvarmningstid og temperaturstyring. Det er alt sammen noget, som gør det både sjovere og nemmere at lave lækker mad over grill – også i hverdagen.

Grillen er ofte klar allerede efter 8-10 minutter. Optændingen foregår selvsagt med træpiller, som bliver opbevaret i en kasse på siden af grillen. Hvad der er endnu mere smart er, at den styres digitalt og derfor kan holde den angivne temperatur. Selv når det blæser eller regner, kan grillen selv regulere temperaturen, så den bliver ved den temperatur, du har indstillet.

Indlægget her gav dig forhåbentligt et lidt bedre overblik over, hvilke egenskaber og fordele de forskellige grill har, så du kan komme ud og grille til sommer!

Skriv en kommentar