3 havemaskiner der giver dig en flot græsplæne

Der er ikke noget som at nyde en smuk have, og i sær en flot græsplæne kan være prikket over i’et, men det er også de færreste der lægger det arbejde i det, som det rent faktisk kræver for at få den flotte græsplæne. Her får du opskriften på den smukke plæne, og det kræver kun 3 havemaskiner.

 

Plæneklipperen

Det er nok det vigtigste redskab i vejen til en flot plæne. Det er nemlig super vigtigt at den arbejder rigtigt i forhold til den fremdrift der enden lægges i det fra betjeningen, eller den fremdrift der ligger i den moderne selvkører funktion. Hvis den køre for hurtigt, så bliver alt græsset simpelthen ikke slået, og der kommer grimme linjer i græsset, hvis den køre for langsomt risikere man at plænen bliver for tætklippet. Prisen på plæneklipperen er også afgørende, forstået på den måde at man skal have en kvalitets plæneklipper for få et godt resultat. Du kan se et godt udvalg af gode plæneklipper på denne side.

 

Plænelufteren

Det er helt sikkert et overset redskab, hvis man ikke lufter sin plæne så ender man med store mængder mos, og det giver ikke god grobund for en flot græsplæne. Man skal lufte sin plæne hvert andet år. Det gør man til dels for at fjerne mos vækst, men også for at give græsrødderne den fornødne luft til at vækste godt korrekt.

 

Det hemmelige våben

Den sidste ting er faktisk ikke en maskine, men når man bruger det hemmelige våben, så får man helt sikkert også sit at se til med plæneklipperen. Det er nemlig gødning. Det er rigtig vigtigt at man gøder sin plæne og det skal man gøre hvert år. Man kan finde en god plænegødning i sit lokale byggemarked.

 

Der skal ikke være nogen tvivl om at det er hårdt arbejde at have flot græsplæne, så hvis du ikke er indstillet på at lægge noget knofedt i, så skal du undlade at gøde plæne, ellers sker der nemlig bare det, at græsset bliver alt for hurtigt højt, og så ender du med en meget grim græsplæne – men ok, det er jo også moderne med en sommereng.

græsplane havemaskinerne png

Skriv en kommentar