Fejemaskine

En fejemaskine er et godt redskab, hvis du har et stort område, du skal vedligeholde, og det derfor er uoverskueligt at gå igang med kosten. Før du går ud og erhverver dig en havemaskine, er det en god idé at finde en der passer til dit behov. Der findes mange typer af fejemaskiner, og afhængig af hvor avancerede de er, samt hvilket prisleje de ligger i, er mulighederne flere – blandt andet kan du bruge din fejemaskine til sne, hvis du er villig til at betale lidt mere.

Skal du blot bruge den til privat brug, som eksempelvis i haven eller på værkstedet, så kan du roligt gå ud og investere i en billig fejemaskine, som koster omkring  1.500 – 4.000 kr. Fejemaskinen i denne prisklasse varetager snildt, de opgave man har brug for på privat grund, men skal du bruge den til professionelt brug, hvor større arealer skal vedligeholdes, og er du villig til at gå op i en højere prisklasse, så rydder fejemaskinen sne og andet, mere besværligt materiale. Dette er smart, da det så ikke er nødvendigt, at gå ud og investere i en snerydder.

 

 

Der er altså meget forskel på maskinerne og priserne og der er mange forskelle. Nogle er benzindrevne, hvilket som regel er dem der ligger i den dyre ende af prisklassen. Disse kan som regel også fungere som sneryddere, har en større fejebredde samt stor kapacitet. Det kan også være en god idé, at tjekke om maskinen har bakgear, da de kan være svære at manøvrere med, hvis dette ikke er inkluderet. Herudover kan det også være en fordel, hvis maskinen har træk på begge hjul.

De elektriske, fungerer perfekt i hjemmet eller på mindre arealer, men kan heller ikke rydde sne. De fungerer dog som et godt alternativ til kosten eller støvsugeren, og har en del fordele; de støjer ikke, da de er eldrevne, de er lette, og derved lette at manøvrere med. Det er altså op til dig at afgøre, hvilken fejemaskine der matcher dine behov.

 

Elektrisk Fejemaskine
En elektrisk fejemaskine er god til private ejendomme og mindre arealer.

 

Har du ikke råd til en stor, dyr fejemaskine, er det måske en god idé at kigge på en brugt fejemaskine. Der er mange at finde på  Den Blå Avis og Gul og Gratis, og der er mange penge at spare. Du skal dog være opmærksom på, at der i de fleste tilfælde ikke medfølger garanti, og det er altså ingen dækning, hvis den går i stykker, efter du har købt den. Desuden er levetiden væsentligt lavere for en allerede brugt fejemaskine. Det er derfor en god idé at teste den, inden du køber en fejemaskine brugt. Det kan også være en god idé at kigge efter et godt fejemaskine tilbud, for der er ofte penge at spare her også.

God fornøjelse med at finde den rigtige fejemaskine!

Skriv en kommentar