Fodbold skal spilles i haven

Du kender sikkert godt. Din far har lige slået græs med den fede maskine han købte ned i havecentret. Og nu er det eneste du tænker på, at få spillet noget fodbold med vennerne. Og det kan godt lade sig gøre, nemt, enkelt og med et mål i den størrelse der passer til haven. Target Sport laver mål i mange størrelser, og deres mål bliver brugt professionelt mange steder. Men du kan også købe dem privat til haven. A24.dk har alle størrelser og samtidig er der Bounchere.

En fodbold Bouncher er en firkant med en dug eller et net spændt hen over. Når du rammer med bolden, bliver den sendt tilbage til dig. En fantastisk måde at træne afleveringer på, men det er også sjovt at træne med selv i mens din ven er hjemme og spise. Fodbold er jo en gammel sport, så det er sjovt at det først nu, er blevet så nemt at købe fodboldmål. Måske er det fordi at havemaskinerne er blevet så gode at det lader sig gøre at få en helt flad og velplejet grøn græsplæne ligesom til fodbold.

Haven er et samlingsted

Med haven som samlingssted er det fantastisk at lave noget sammen med familien. Fodbold er jo oplagt, men dart, trampolin eller noget helt andet er jo oplagt til enhver tid. Og det er jo her livet skal leves, grillen skal tændes og mange gode minder bliver skabt. Gode minder varer resten af livet, så gå i gang når det er muligt. Den gode tid er guld værd for alle.

At min far lige har slået græs er måske ikke helt sandt, men han er årsagen til at der bliver slået græs. Vi har fået en havemaskine der selv kører rundt i haven og slår græs. Det er en haverobot som er selvkørende, og som selv kører hjem i regnvejr og om natten. Den fungerer med solceller og så er der opladeren som den selv kan finde. Det er vores nye Ferrari, som vi kalder den. Det er den der klipper græsset så fint at det minder om en golfbane. Min far hjælper den en gang imellem med at sætte stopkabler op og lade den køre nye veje.

Naboen har fået ny trampolin, og det er derfor vi mødtes. Pludselig kunne vi se hinanden over hækken, og vi blev enige om at sønnen skulle komme over senere. Det blev til fodbold i haven og en god gang hop fra trampolinen i nabohaven. Det gik hurtigt med et hul i hækken, så vi kunne gå frem og tilbage uden at skulle ud på vejen først. Så der er ingen tvivl om at det har udviklet sig med venskabet gennem hækken, og så kommer alle vennerne og spiller fodbold og hopper på trampolin. Vildt hyggeligt.

Desværre blev min far ikke så glad, for græs-robotten kørte ind til naboen og slog alt græsset inde hos dem. Og så spiste den nogle fine blomster hos naboen, og det var han mildt sagt ikke glad for. Robotten kører måske stadig rundt ved naboen, for den gad ikke køre hjem igen til vores fodboldbane.

Skriv en kommentar