Geniale gadgets til haven

Denne gang ser vi nærmere på nogen geniale gadgets til haven! Måske er det lige hvad du står og mangler, for at gøre dit havearbejde mere effektivt! Hvis du vælger en mere effektiv måde at ordne havearbejdet, så er du også sikker på at have ekstra tid til afslapning i haven efterfølgende.

Se med her, og se hvad vi har fundet frem af gadgets til haven.

 

Fleksibel vandslange

Der er ikke noget der er mere irriterende end en vandslange der ligger inde i skuret og er krøllet helt sammen. For det første tager det tid at vikle den ud. For det andet er den ikke altid nem at have med at gøre, da den også kan knække imens du vandet – Hvilket forhindre vandet i at komme ud.

Vi har fundet en fleksibel vandslange der netop løser alle de mest irriterende problemer, som de almindelige vandslanger har. Du slipper nu for at vikle slangen ud, at slangen knækker imens du vander og så fylder den en helt del mindre i skuret!

Denne vandslange udvider sig nemlig helt automatisk når du tænder for vandet, smart ikke? Og så sørger den helt selv for ikke at blive krøllet sammen. Når du slukker for vandet igen vil den automatisk få dens minimale størrelse igen, hvilket betyder at den faktisk kan opbevares i en lille skål! Du kan læse mere om vandslangen her.

 

En hængekøje

Der er ikke noget bedre end at slappe af i haven, i hvert fald så længe solen skinner og der er nogenlunde varmt. Hvad er bedre end at tage en pause fra alt havearbejdet og ligge i hængekøjen? Du kan snuppe en lille lur eller slappe af med en god bog – Eller hvad du ellers godt kan lide at lave.

Robot plæneklipperen

Gider du ikke at spilde tiden på at slå græsset selv? Så kunne det være at du lige står og mangler en robot plæneklipper. En robot plæneklipper vil gøre alt arbejdet for dig imens du ligger og slapper af i hængekøjen eller måske imens du står og vander dine blomster med din smarte vandslange. Alle disse ting kan med fordel kombineres.

Skriv en kommentar