Snerydder

Snerydder

Når vinteren banker på døren, er der mange forandringer og udfordringer i forhold til at holde sin ejendom og have i orden. Når sneen falder, kommer mange besværligheder nemlig i kølvandet – eksempelvis er det lovpligtigt at holde fortovet foran sit hus frit for sne. Det kræver ikke meget andet udstyr end at en gammeldags sneskraber, men skal eksempelvis indkørslen, en vej eller større arealer ryddes, er det måske en god idé at investere i en sneslynge.

Du står over for valget enten at investere i en sneslynge eller en sneplov alt afhængig af dit behov. Der er dog nogle væsentlige forskelle i fremgangsmåden, de to redskaber arbejder på. Hvor sneploven monteres på et køretøj, der derved skubber sneen væk, fungerer sneslyngen som et maskindrevet redskab, hvorpå der er monteret et rør, sneen blæses ud igennem. Det er op til den enkelte person selv at afgøre, hvilket af disse redskaber der imødekommer dennes behov på bedst mulig måde.

 

Der er både sneslynger til små og store behov. Skal du udelukkende benytte redskabet til at rydde fortovet og andre småting i forbindelse med vedligeholdelse af hus og have, kan du roligt fokusere på den lavere ende af prisklassen, hvor man finder den el-drevene sneslynge, der nemt og hurtigt ordner indkørslen, fortovet eller mindre arealer af denne type. Har du derimod en ejendom med et større område der skal ordnes, kan du roligt gå ud og investere i den benzindrevne model, som har en del fordele i forbindelse med rydning af sne på større arealer. De behøver ikke at koste en formue, og de sparer dig for en masse tid og besvær.

Sneryddere findes i alle tænkelige modeller

Skal maskinen bruges i professionelt øjemed, eller er du blot en kræsen bruger, skal du op i den højere prisklasse – men her får man også mere for pengene. Er du eksempelvis ansvarlig for vedligeholdelse af større arealer som skoler, sportspladser eller lignende, er det en god idé at investere i en combi-maskine, som udover at fungere som sneslynge, også giver brugeren mulighed for at anvende den som sneskraber og fejemaskine. Disse funktioner gør, at maskinen også er anvendelig på andre årstider, og det er derfor ikke nødvendigt at erhverve sig adskillige seperate redskaber til vedligeholdelse, da disse er inkluderede i sneslyngen. Herudover har de også bedre kontrol og manøvredygtighed, hvilket er en bonus, hvis maskinen anvendes jævnligt.

Det er altså vigtigt at tænke over i hvilket henseende, redskabet skal benyttes, da der er mange penge at spare, hvis du blot skal bruge den til vedligeholdelse af en normal type ejendom, hvorimod du i den tungere prisklasse får en maskine, der er lettere at anvende og har flere funktioner.

 

 

Snerydder
Ryd nemt og hurtigt sneen med en snerydder

primark

Snerydder

Skriv en kommentar