Snow King – en effektiv snerydder

Vinteren er ved at være over os, det bliver koldere i graderne – og med kulde kommer sne. Det kan være ganske hyggeligt med snevejr, men med sne følger forpligtelser for de fleste mennesker; fortorv og indkørsel skal ryddes, således at det er sikkert at færdes der – for både andre og dig selv. For de fleste mennesker er det ikke ligefrem fryd og gammen at rydde sne, men med den rigtige snerydder tager det ingen tid, og du har tid til at fordybe dig i mere spændende projekter.

snow king fra texas

Er du i tvivl om, hvilken du skal vælge, anbefaler vi at du tager et kig på Snow King-serien fra Texas. Der er mange forskellige modeller, og der er med garanti en der passer til dit behov. Fælles for dem alle er dog, at de er yderst kraftige og effektive, når der skal ryddes sne.

Du kan købe Snow King ved Texas her

Hvilken snerydder skal jeg vælge fra Snow King-serien?

Der findes flere modeller inden for Snow King-serien, og herunder har vi beskrevet deres specifikationer i et sprog, så selv nybegyndere kan følge med. Der er forskel på hvor kraftig maskinen er, og vi vil prøve at guide dig i den rigtige retning.

 

Snow King 415TG

Effektiv sneslynge beregnet til mindre arealer. Benzindrevet skubbemodel, som kan håndtere snemængder på op til 28 cm. Lille, men effektiv og pålidelig snerydder med en Loncin-motor. Modellen kan rydde op til 300 m3 sne i timen, og den er utroligt let at manøvrere med.

Maskinen har en slagvolumen på 87 cc og kører på blyfri benzin. Arbejdsbredden er på 45 cm, og dens kastedistance er på hele 2-8 meter afhængig af snetypen.

Pris: 3.495,00,- DKK – Køb online her

 

Snow King 565TG

Denne sneslynge er velegnet til større arealer med en stor mængde sne – eller hvor der ligger ’hård’ sne. Den har en arbejdsbredde der måler hele 56 cm samt en højde på 51 cm, hvilket gør at maskinen er i stand til at flytte meget sne på kort tid. Slyngen kan drejes 190 grader, således at du selv kan justere kasteretningen, som desuden kan komme helt på 15 meter.

Motoren er en 4-takters, og maskinen har en slagvolumen på 163 cc. Den kan have 3,5 liter i tanken, og den kører på blyfri benzin.

Pris: 4.995,00,- DKK – Du kan købe den online her

 
Snow King 617TGE

Snerydder af kraftfuld kvalitet, som egner sig til privatpersoner såvel som professionelle. Den har en stærk 212 cc 4-takts-motor, og kan derfor rydde store arealer på kort tid.

Modellen har en kastedistance på op til 15 meter, og maskinen er udstyret med en savtakket snegl som skærer sig igennem sneen, hvilket resulterer i at selv den hårdeste sne kan ryddes uden problemer. Den har en arbejdsbredde på hele 61 cm, og –højde på op til 51 cm.

Pris: 7.495,00,- DKK – Køb online her
Snow King 6195BE

Denne maskine er udstyret med en Briggs & Stratton-motor på hele 208 cc. Maskinen er af den absolut ypperste kvalitet, og henvender sig til privatpersoner med store arealer der skal ryddes, såvel som professionelle i eksempelvis kommuner, boligforeninger eller hjemmeservicefirmaer.

Maskinen har et 2-trins udkastersystem, hvilket bevirker at den kan kaste sneen 8-15 meter væk uden problemer. Arbejdsbredde på 61 cm og –højde på 51 cm.

Pris: 7.995,00,- DKK – Køb hos Texas A/S her
Snow King 7011TGE

Har en utroligt kraftfuld motor på hele 302 cc med el-start, som er utroligt effektiv ved opstart i frostvejr uden det store besvær. Fremstillet i uovertruffen kvalitet og er velegnet til at være i brug i flere timer om dagen. Som de andre modeller bruger denne også et 2-trins udkastersystem, der gør at sneen kan slynges op til 15 meter væk.

Maskinen har en arbejdsbredde på op til hele 70 cm samt en arbejdshøjde på 54 cm, hvilket muliggør det at flytte utroligt meget sne på kort tid. Maskinen er utroligt let at betjene samt manøvrere med.

Pris: 9.995,00,- DKK – Køb online her
Snow King 7011BE

Denne sneslynge er udstyret med en 250 cc-motor fra Briggs & Stratton, som gør den i stand til at klare alle opgaver indenfor snerydning. Den er i særdeleshed velegnet til store opgaver, rydning af større arealer som parkeringspladser og andre store udendørsarealer.

Snerydderen har en arbejdsbredde på hele 70 cm samt en arbejdshøjde på 54 cm, hvilket taler for sig selv. En af de mest kraftfulde maskiner indenfor sin kategori. Sneen kan, som i de andre maskiner, kastes op til 15 meter væk.

Denne model er velegnet til professionelle, og man finder ikke en tilsvarende sneslynge i samme prisleje.

Pris: 10.495,00,- DKK – Køb den online her

 

En snerydder der passer til dig

Uanset hvor stort et areal, du skal have ryddet, er der med garanti en snerydder i Snow King-serien, der passer til dit behov. Fælles for dem alle er, at de er af høj kvalitet, effektive samt lette at betjene. Held og lykke med snerydningen!

akademische ghostwriter

Skriv en kommentar